HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. március 2., szerda

Császárszalonna zöldborsós rizzsel és velesült zöldségekkel

Császárszalonna zöldborsós rizzsel és velesült zöldségekkel


Egyszerű étel, minimális munka, s gyors eredmény, egy finom étel.

Hozzávalók:

  • 1 szelet (15 dkg) császárszalonna 
  • 0,5 csésze rizs
  • 1 ek zöldborsó
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 1 db paradicsom
  • őrölt fekete bors
  • 1 tk napraforgó olaj

Elkészítés:

A rizst és a zödlborsót mikróban megfőzöm.

Egy serpenyőbe rakom a szalonnát és a zöldségeket, locsolok rá kevés olajat, sózom, borsozom, lefedve sütöm. 10 perc után megfordítom.

Tálaláskor a formázok egy kupacot a zöldborsós rizsből, s mellészedem a szalonnát és a zöldségeket.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése