HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. március 2., szerda

Melegszendvics francia húskrémmel és mozzarellával

Melegszendvics francia húskrémmel és mozzarellával


Francia-olasz koprodukció.

Hozzávalók:

  • 4 szelet toast kenyér
  • 10 dkg francia
    meleg-
    szendvicskrém
  • 5 dkg mini mozzarella
  • 2 kk chiliszósz
  • 8 db chilivel töltött olívabogyó
  • 4 db chili
  • őrölt fekete bors
  • oregano


Elkészítés:

A kenyereket megkenem a szendvicskrémmel, ráteszem a mozzarella golyókat, az olívabogyókat, s teszek rá egy chilit.

Beteszem a grillsütőbe, s megsütöm.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése