HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. január 27., vasárnap

Tepsis krumpli

Tepsis krumpli

Szerintem az újabb (vagy talán visszatérő régi, kedves hódolóm) erre is azt fogja mondani, mint az előző bejegyzésre, a tyúkhúslevesre, hogy: akármi legyen is, de borzasztóan néz ki :(

Nos, én erre is azt tudom mondani, hogy soha rosszabbat ne egyen, vagy talán mégis?


Próbálom elképzelni, de nem tudom, hogy vajon mi zajlik le az ilyen pocskondiázó, fricskázó emberek lelkében. Valahol sajnálom őket, nagyon szerencsétlenek lehetnek. Nekik semmi nem sikerül, még egy rántotta elkészítése is gondot okoz, nemhogy önálló főzés, blogvezetés, ezért abban élveznek el, hogy mások munkáját ócsárolják, ráadásul névtelenül, lekövethetetlenül. Soha ne legyen szebb örömük.

2 megjegyzés:

  1. Nem biztos, hogy ha látvány éppen nem szemrevaló, még nem ízletes az az étel. Mert bizony finom tud lenni!:) Akinek meg nem tetszik, az tehet egy szívességet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van. Persze egy tepsis ételt, vagy tyúklevest nem hiszem, hogy lehet "szemrevalóbban" bemutatni. A nagy kritikus megnyalhatná mind a tíz ujját, ha ehetne belőle. De nem kap, még jelképesen sem.

      Törlés