HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. április 14., szombat

Varázsfazék letíltva

Varázsfazék letíltva



Egy újabb gyűjtőblog szünhet meg. Ma este nem tudtam a blogot megnézni, a Google letíltotta, azt állítván, ez egy támadó web-oldal,  s hogy veszélyes lehet a számítógépemre, mivel adatlopást szolgáló vírus van rajta.

Remélem, a blog üzemeltetője tisztázza a helyzetet mielőbb. Bár az igazság az, hogy sokszor napokig nem tettek fel semmilyen receptet. Néha 1-2 hétig sem frissitettek. A receptjeim sem jelentek meg mind.

Mindezek ellenére, kár lenne, ha végleg eltűnne mégis csak egy lehetőség volt blogjaink népszerűsítésére.


6 megjegyzés:

  1. Én is ugyanígy jártam és ráadásul valamiért a saját blogomba sem enged benézni,pl. a megjegyzések közé.

    VálaszTörlés
  2. Éppen most leveleztem ezt le Maríaval. Azt írta, hogy megjelenik nála a figyelmeztetés. Nem tud belépni az oldalra. Én is megnéztem és én már kétszer. Az első alkalommal a Varázsfazék oldalon voltam és megjelent a kis zöld ikonom pirosra váltásakor a figyelmeztetés, hogy a Számítógép megtisztítása. Rákattintottam és megtiszította a gépem. Ezután kértem Mariat, hogy lépjen be hozzám, és írja le, hogy mit tapasztalt. Azt írta, hogy betud lépni hozzám, de ha nálam rákattint a Varázsfazék linkre, akkor megjelenik a figyelmeztetés. Azt írta, hogy ő kitörli ezt a linket. Mondtam, hogy én is, és már ki is töröltem. Ezután megnéztelek Téged és mit látok, a bejegyzésed erről a dologról. Rákattintottam a Varázsfazék linkedre és bejött nálad is a figyelmeztetés. Jól tennéd, ha Te is kitörölnéd. Egyébként már közel egy éve én nem is látom a receptjeimet az oldalukon.

    VálaszTörlés
  3. Legalább 2 napja hogy nem tudtam ide belépni hozzád, nem engedett. Mai napon a saját blogomon is voltak problémák, pedig nekem ez a varázsfazék embléma nincs is feltéve. Rájöttem hogy ha feljön az a figyelmeztető oldal egyik részen ha rákattintok akkor tovább enged. Elég sok probléma adódik mostanában.

    VálaszTörlés
  4. Fogalmam sincs, miért nem tudtok belépni az oldalamra. A mai napon eddig 215 oldalmegjelenítés volt. Tegnap pedig 344.
    Én, hogy el ne kiabáljam, meg tudom nyítni és szerkeszteni az oldalam.

    VálaszTörlés
  5. Én sem tudtam napokig belépni hozzád, vagy támadó vírust írt ki, vagy az oldal nem található. De ma már hál'istennek sikerült. Remélem így is marad.

    VálaszTörlés
  6. Szerintem ez a Google, vagy a Blogger hülyesége. Ha valóban fertőzött lenne az oldalam, akkor, sokan mások, hogyan tudnak belépni. Arról nem beszélve, hogy én akadálytalanul tudom az oldalamat megtekinteni és szerkeszteni.

    VálaszTörlés