HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. április 8., vasárnap

Feleségem húsvéti menűje

Feleségem húsvéti menűje


A nejem nem szereti, ha az ételeket fotózom, ezért sajna távollétében, tállalás nélkül készítettem a képeket. Bár így nem az igazi, de azért valamit mégis csak visszaad az ünnepi menűből.

Előital:
Metaxa 5 star


Leves:
Csirkeleves grízgaluskával


(A grízgaluska már elfogyott a fotózáskor.)

Főétel:
Káposzta sonkával


 (A tejfölt és a chilipaprikát hozzá kell képzelni.)

Rántott sertésszelet és máj zöldborsós, petrezselymes  rizzsel, vegyes salátával



Desszert:
Diós és mákos beigli


Gyümölcskehely: eperrel, sárgabarack beföttel, tojáslikörrel és tejszínhabbal



(A nyuszival én leptem meg magam, kapott még a feleségem, a lányom, s öreg barátunk is. Rólam elfeledkeztek. No, majd talán jővőre, ha megérjük! )

Én még kiegészítettem egy brandys, tejszínes kávéval is, de erről nem készült fotó.

Bár én a bejegyzés írásakor még csak a levesből, beigliből, s a gyümölcskehelyből ettem, biztos a többi is nagyon finom volt.

3 megjegyzés:

  1. Na persze, hogy nincs fotó a brandys, tejszínes kávéról, mert gyorsan megittad !! :)) Egészségedre !
    További Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok !

    VálaszTörlés
  2. Továbbra is áldott húsvétot kívánok!

    VálaszTörlés
  3. Hát igen vagy elfogy vagy nincs idő a fotózásra. Nálam is így volt egy-két étel esetében. De Nálad is odaképzeljük. Biztos finom volt minden. További jó húsvétolást.

    VálaszTörlés