HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. április 17., kedd

Töltött tojás és paradicsom medvehagymás krumplival

Töltött tojás és paradicsom medvehagymás krumplival


Ha már unod a kaszinótojást.

Hozzávalók :
  • 2 db tojás
  • 1 db paradicsom
  • 2 db krumpli
  • medvehagyma
  • chili paprika
  • majonéz
  • petrezselyem
  • őrölt fekete bors

Elkészítés:

A krumplit és a tojást megfőzöm. A tojást megpucolom, hosszában kettévágom, a sárgáját kiveszem. A krumplit megpucolom, karikákra vágom. A chilit, a petrezselymet és a medvehagymát aprítom. A paradicsom tetejét levágom.

A tojás sárgáját összetöröm. Hozzáadom a chilit, petrezselymet, a paradicsomot, majonézt, fűszerezem, összekeverem. A töltelékkel megtöltöm a tojásokat és a paradicsomot.

A krumplit sózom, borsozom, hozzáadom a medvehagymát, összekeverem.

Egy tányérra helyezem a tojásokat, középre a paradicsomot, mellé a krumplit. A paradicsomra nyomok még majonézt. Díszítem medvehagymával, s rárakom a paradicsom sapkáját is.


1 megjegyzés: