HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. április 18., szerda

Medvehagymás zöldségtál tojással és virslivel

Medvehagymás zöldségtál tojással és virslivel


Egy gazdag rántottaféle, sok zöldséggel.

Hozzávalók :
  • 2 db tojás
  • tej
  • 2 szál virsli
  • tej
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • medvehagyma
  • 1 db hegyes csípős paprika
  • 2 db chili paprika
  • 2 db paradicsom
  • 1 db krumpli
  • 1 db csiperke gomba
  • újhagyma zöldje
  • petrezselyem
  • olíva olaj
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika

Elkészítés:

A krumplit megfőzöm, villával szétnyomkodom. A tojást egy kevés tejjel felverem, sózom, borsozom, megszórom paprikával. A hagymát, fokhagymát, petrezselymet aprítom. A medvehagymát, újhagyma zöldjét, paprikákat és a gombát szeletelem, a paradicsomot nagyobb darabokra vágom.

Egy serpenyőben olajon a hagymákat dinsztelem, hozzáadom a paprikákat, a krumplit,, fűszerezem, ráöntöm a tojást. Beleteszem a paradicsomot és a gombát, majd végül a petrezselymet, a medvehagymát és az újhagyma zöldjét. Utánfűszerezem, tálalom.





2 megjegyzés:

  1. Nagyon ízletes finomságokkal van teli ! Guszta nagyon! Már az új edényedben főzted?

    VálaszTörlés
  2. Részben: A tojást azért egy serpenyőben öntöttem bele.

    VálaszTörlés