HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. április 9., hétfő

Húsvéti ajándék a sógornőmtől

Húsvéti ajándék a sógornőmtől

Ma délután a lányunk visszament Grazba, este a sógórnőm megérkezett a legkisebb lányával Münchenből. Lehet, hogy Bécs tájékán találkoztak. A feleségem húga, aki lájkolta a nejem húsvéti menűjével kapcsolatos bejegyzésemet a facebookon, meglepett egy literes Tuborg sörrel és egy marcipán finomsággal (Oster Zauber, RUM-Trauben EDELMARZIPAN). Azt mondta, azért kapom, mert a bejegyzésben elpanoszoltam, hogy bár én mindenkinek adtam húsvéti nyuszikat, rólam megfeledkeztek.
Nos, ezúton is köszönöm, kedves tőle.

Mellesleg hordókat már láttam, de literes sörös dobozt még nem. (Ez megfelel a Mass-nak=literes korsó az Oktoberfest-en.) Remélem megbirkozom vele.


3 megjegyzés:

  1. Most mit írjak erre? Ha csak azért adta, mert Te elpanaszoltad a bejegyzésedben, hogy Rólad megfeledkeztek a kis ajándékokkal, meglepetésekkel, akkor ez nem szép dolog.
    Itt ragadom meg az alkalmat és kérdezem Tőled és minden olvasódtól, hogy nálatok is megjelent már az Irányitó pultotokban a blogger irománya, hogy "áprilisban megújul a Blogger felülete Frissítés most". Na én beugrottam ennek és már nem tudtam visszacsinálni az előző felületem, de lehet, hogy nem is lehet. Ugyanis azt állapítottam meg, hogy macerás, teljesen új, azt sem tudtam, hogy mi hol van, az új bejegyzés, tervezés, modulok, mentés, régi bejegyzések, képfeltőltés stb. A legújabb bejegyzésem már ezzel csináltam, de sokat kínlódtam. A kézműves blogomban még a régi van, de már ott is megjelent ez a felirat, de ott nem csináltam meg ezt a frissítést. Mi a fenének kell a sokkal jobban működő egyértelműen jól látszó, és nem macerás megoldásokat rosszabbra változtatni? Nektek mi a véleményetek?

    VálaszTörlés
  2. Szerintem a sógornőm csak humornak szánta ezt a megjegyzést.
    A megújulásra vonatkozó szöveg nálam is megjelent. Okulva az általad leírtakból, én nem frissitek. A régi nekem tökéletesen megfelel. Egyébként én sem szeretem, ha megváltoztatnak valamit, ami jól működik. Szerintem ezt nyílván pénzkereseti okok miatt csinálják a programozók.

    VálaszTörlés
  3. Jól tetted, hogy nem frissítesz. Ha tudnám én is vissza csinálnám, de fogalmam nincs hol és hogyan kell. Sokkal jobb a régi felület.Nem csak azért, mert megszoktam, hanem minden jobban áttekinthető.

    VálaszTörlés