HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. április 12., csütörtök

Hobbychef : gasztronómiai, kulináris és gondolkodó blog (Cogito et coquo, ergo sum!)

Hobbychef : gasztronómiai, kulináris és gondolkodó blog (Cogito et coquo, ergo sum!)

Megváltoztattam a blogom nevét, azt hiszem, ez jobban kifejezi azt, amit gondolok. A zárójeles mondatban Descartes híres mondását alakítottam át. Latinul nem tudóknak: Gondolkodom és főzök, tehát vagyok.

Bízom benne, hogy így jobban elfogadjátok bejegyzéseimet, s kevésbé fogjátok kritizálni azt, hogy nem csak recepteket teszek közzé. Természetesen továbbra is arra törekszem, hogy elsősorben  a konyhai próbálkozásaim, még ha azok nem is mindig tökéletesek, osszam meg veletek.

Remélem, ezután  is kitüntettek megtisztelő figyelmetekkel. Látogatásaitokat, bejegyzéseiteket előre is köszönöm.

3 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik, de engem eddig sem zavart egy cseppet sem, hogy más is volt és van, nem csak receptek.

    VálaszTörlés
  2. A lényeg nem változik azzal hogy a címedet megváltoztattad. Engem eddig sem zavart. Blogomban én sem csak recepteket jelentetek meg. Van aki ezt kifogásolhatja ?

    VálaszTörlés
  3. A lényeg tényleg nem változik, de nyomatékosítani akartam, hogy a blogom nem csupán egy receptgyűjtemény, annál több.
    Egyébként kifogásolták egyes bejegyzéseimet, nem mintha ez túlzottan zavart volna. Például, amikor az ominózus 47.000 Ft/hó jövedelemből való megélés kapcsán írtam egy bejegyzést. Egy blogtárs azt firtatta, hogy ez gasztro, vagy politikai blog. Az illető Írországban nem érzékelheti a mai magyar valóságot. Egyébként a nevezett összegből még a rezsit sem lehet kifizetni, nemhogy konyhát vezetni. Így igen is van köze a témának a gasztronómiához.

    VálaszTörlés