HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. április 2., hétfő

Hideg kaja 2.

Hideg kaja 2.

Ahogy sejtettem, ma is hideg kajával kell beérnem. A nejem most is (14.30) a konyhában van. El nem tudom képzelni, mit tud ennyi ideig ott csinálni. Minek főz össze ennyi mindent. A lányzó csak 3 napot lesz távol, csütörtökön újra hazajön (mivel már írtam korábban, Ausztriában a nagypéntek ünnep.).
Oh  happy days! (A többesszám szándékos!) Amikor márciusban Grazban és Münchenben volt drága feleségem 10 napig.

Oh Happy Day! (Full version) - Choeur Gospel Célébration de Québec &Sylvie Desgroseilliers



Ezt a bejegyzést még tegnap írtam, de csak ma posztoltam el.


 A képek, gondolom önmagukért beszélnek, ezért a hozzávalók, s az elkészítés leírásától eltekintek.

2 megjegyzés:

  1. Azért irigyellek!!Hideg kaja ide-oda,nem viszed rosszul:))
    Amúgy is böjtőlni kéne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én református vagyok, s bár apai nagyapám református főpap volt, jómagam ateista vagyok, úgy hogy a bőjt rám nem vonatkozik.

      Törlés