HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. április 27., péntek

Grillezett kolbászkák és zöldségek

Grillezett kolbászkák és zöldségek


Grillezett finomságok.

Hozzávalók :

  • 2 db mexikói grillkolbász
  • 2 db paprikás grillkolbász
  • 4 db krumpli
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 szál újhagyma
  • 4 db nagy csiperkegomba
  • 1 db hegyes csípős zöldpaprika
  • 4 db paradicsom
  • őrölt fekete bors
  • napraforgó olaj
  • chili szósz

Elkészítés:

A krumplikat meghámozom, a hagymát megpucolom, félbevágom, a paradicsomokat és a paprikát félbevágom, a gombák törzsét eltávolítom. A kolbászokat villával megszurkálom.

A Hot Pan-be locsolok egy kevés olajat, belehelyezem a grilleznivalókat, fűszerezem, majd mindkét oldalukat megsütöm. Tálaláskor locsolok rá chili szószt.




2 megjegyzés:

  1. Kedves Hobbychef,
    ez nagyon szép ebéd lett. Nehéz elhinni, hogy a feleségednek nem jött meg a kedve a veled ebédeléshez, amikor ezt sütötted. Bevált a Hot Pan?
    Anna

    VálaszTörlés
  2. A feleségem néha megkínál a főztjébő, de az enyémből nem eszik soha. Ráadásul aznap jött meg a lányunk a hosszú hétvégére, s volt nagy sűtés-főzés.
    Nos, tanusítom, hogy a grilezett kaják nemcsak szépek, de finomak is voltak. A Hot Pan-nal meg vagyok elégedve.

    VálaszTörlés