HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. április 7., szombat

Felesleges dupla védelem

Felesleges dupla védelem

Szívem szerinr mást írtam volna a dupla védelem helyett, de miután Húsvét tájékán vagyunk, visszafogtam magam.


De mégis kimondom, ez egy dupla koton védelem.

Nos, az állítólagos spammer védelem miatti óvintézkedésekről van szó, ami egyre inkább az idegemre megy.

A blogtársak egyre inkább alkalmazzák azt a "trükköt", hogy a kommentek írásakor szinte teljesen kiismerhetetlen, eltorzított szócsapdába csalják a szerencsétlen kommentelőket. Az esetek zömében a kommentelő megfejti a rejtélyt - én gyakran nagyítóval - de van amikor ez még így sem sikerül. Még jó, hogy ilyenkor nem veszik a fejét, a fejemet, s második, harmadik alkalommal sikerül a megfelelő torz szót beírni.

Amit viszont végképp nem értek, miért alkalmazzák ezt az értelmetlen szócsapdát azok, akik még az utólagos moderálás jogát is fenntartják maguknak? Hiszen ők az esetlegs spammeket is ki tudnák szűrni? 

Szóval ez teljesen értelmetlen, és felesleges,  nos kimondom, dupla kotonosság, s én nagyon utállom.


5 megjegyzés:

  1. Teljes mértékben jogos a letolás. Én nem is vettem észre, hogy alapértelmezettnek be volt állítva a szóellenőrzés. Pedig vakegérke vagyok, általában nem sikerül ott hozzászólnom nekem sem, ahol bogarászni kell.Köszönöm a figyelmeztetést! És most bogarászok :)

    VálaszTörlés
  2. Erről írt Neked Roza, de akkor nem értetted, hogy mit kéne kiiktatnod, mert Nálad is ott van az az értelmetlen betűhalmaz, amit valóban alig lehet kiolvasni. Azt nem tudom, hogy nálam ott van-e, de moderálásom van. A spam vagy robotok ellen lenne, de nagyon idegesítő.

    VálaszTörlés
  3. Utánanéztem, tényleg van szóellenőrzés, de moderálás nincs. A szóellenőrzést töröltem.
    Lívia: van szóellenőrzés nálad.

    VálaszTörlés
  4. Áldott húsvétot kívánok én is!

    VálaszTörlés
  5. Áldott, örömteli húsvéti ünnepeket kívánok!

    VálaszTörlés