Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2017. november 18., szombat
Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Csőben sült pulykacomb zöldborsópürével és még 2 receptem
Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Csőben sült pulykacomb zöldborsópürével és még 2 receptem.
A
Mindmegette
válogatásában 3 receptem van, mutatom az elsőt.
Pulykás receptek hálaadásra - válogatás
Csőben sült pulykacomb zöldborsópürével
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése