HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. február 24., péntek

Baconba tekert sertéscomb sült krumplival, ecetes uborkával

Baconbe tekert sertéscomb sült krumplival, ecetes uborkával


A sertéscomb magában is finom, de baconnel együtt fenséges.

 
Hozzávalók :
  • 30 dkg sertés comb
  • 4 szelet bacon
  • 1 gerezd fokhagyma
  • mustár
  • őrölt fekete bors 
  • őrölt piros paprika
  • 5 db krumpli
  • sertészsír
  • 4 db ecetes uborka

Elkészítés:

Reggel a húst négybevágom, bedörzsölöm a fokhagymával, bekenem mustárral, fűszerezem, betekerem a baconbe, fogpiszkálóval rögzítem, majd beteszem a hűtőbe.

Délben a krumplit félig megfőzöm, megpucolom, s feldarabolom.

Egy serpenyőbe teszek kevés zsírt, belehelyezem a húsokat és a krumplit, s megsütöm,.

A tányérra teszek 2 darab húst és krumplit. Ecetes uborkával tálalom.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése