Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2018. augusztus 3., péntek
Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Vörösboros resztelt sertésmáj kakastaréjjal, Vodkás uborka-gazpacho, Hűsítő mentás kefir kovászos uborkával és még 3 receptem
Receptjeim a Mindmegette ajánlásával: Vörösboros resztelt sertésmáj kakastaréjjal, Vodkás uborka-gazpacho, Hűsítő mentás kefir kovászos uborkával és még 3 receptem
A
Mindmegette
válogatásában van 6 receptem. Mutatom az első hármat.
Kovászos uborka és minden, ami vele készül - válogatás
Vörösboros resztelt sertésmáj kakastaréjjal
Vodkás uborka-gazpacho
Hűsítő mentás kefir kovászos uborkával
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése