HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. november 15., csütörtök

Halloween receptverseny lezárása - eredményhírdetés

Halloween receptverseny lezárása - eredményhírdetés

 
Végett ért a Halloween alkalmából kiírt  receptversenyem.

Szíven szerint úgy kezdeném ezt az írást, hogy

Trá, tá, tá,  tá!!!!

And the winner is ....



Nos, nem így alakult.

Kár volt a határidőt meghosszabbítani, a játékot totális érdektelenség fogadta. annak ellenére, hogy  a kiírást 232, a hosszabbításról szóló bejegyzést pedig eddig 35 látogató tekintette meg.

Ez azért is érthetetlen, mivel Halloween-re készített ételt, süteményt, illetve ezek  receptjét számosat láttam a gyűjtőblogokon, s az elmúlt több mint két hónapban a blogomon az oldalmegnyítási toplistát toronymagasan vezették az ezzel kapcsolatos bejegyzéseim, teljesen háttérbe szorítva egyéb írásaimat, receptjeimet.

A játékra csupán 1 (EGY!!!!) pályázó - Marisz, a Tortafüggő Marisz blog írója -  küldött receptet, amit 32-en tekintettek meg, de egyetlen szavazat sem érkezett.

Nos, értékelve azt, hogy Marisz vette a fáradtságot, s jelentkezett a játékra, ezt jutalmazni kívánom. Mivel bejegyzésében azt írta, hogy "Mi nem tartunk Halloweent, mi a Halottak Napján tisztelettel, szeretettel emlékezünk elhunytjainkra. De a mai gyerekek már az óvodában megismerkednek más népek ünnepeivel. Én pedig így járulok hozzá az ő örömükhöz."., ezért inkább két süteményes szakácskönyvecskét küldök neki. Gondolom ezeknek jobban fog örülni, s hasznosítani is tudja majd a recepteket, ötleteket, s közülük többet is viszontlátunk majd a blogjában.



Kérlek kedves Marisz,  hogy az e-mail címemre add meg a postacímet, ahova a küldeményt feladhatom.


3 megjegyzés:

  1. Nahát!Nem is tudom, mit mondjak?
    Kicsit zavarban érzem magam, mint a verseny győztese, aki verte az egész mezőnyt!
    Ha-ha-ha!
    Kedves vagy, hogy azért jár ajándék, amit köszönettel elfogadok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Marisz!

      Ne Te érezd magad zavarban, hanem azok, akik bojkotálták ezt a játékot. Te mindenképp megérdemled ezt az ajándékot, nem csak azért, hogy résztvettél benne, hanem a blogodon nyújtott teljesítményedért is.
      A könyvecskéket boritékoltam, s a megadott címre holnap reggel feladom.
      Remélem, megkapod, s örömed leled benne.

      További örömteli blogolást kívánok.

      Törlés
  2. Gratulálok Marisznak a győzelemhez, neked pedig Hobbychef a nagyvonalúságodhoz:)

    VálaszTörlés