HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. november 26., hétfő

Tonhalkrémmel töltött paradicsom és tojás, saláta ágyon

Tonhalkrémmel töltött paradicsom és tojás, saláta ágyon


Aki a halat és a salátát szereti, annak ízleni fog.

Hozzávalók :

  • 1 csomag vegyes saláta
  • 4 db paradicsom
  • 2 db tojás
  • 1/2 doboz tonhal
  • 1 ek vaj
  • őrölt fekete bors
  • citrom
  • petrezselyem

Elkészítés:

A tojásokat keményre főzöm, a tonhalat összekeverem  a vajjal egy keverőtálban, sózom, borsozom, facsarok rá citromot. A paradicsomokat megskalpolom, belsejüket kikanalazom, a keverőtálba teszem. A tojásokat megpucolom, tetejüket levágom, a sárgájukat a keverőtálba teszem. Az aprított petrezselyemleveleket a töltelékhez teszem, a vegyes saláta kukorica részét úgyszintén, összekeverem.

A vegyes salátából teszek egy tányérra, ráhelyezem a paradicsomokat és a tojásokat, megtöltöm őket.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése