HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. július 17., kedd

Névnap

Névnap 


Ma volt a névnapom. Itt a blogon két látogató emlékezett meg róla.

Én minden nevesebb névnapról megemlékeztem eddig, és köszöntöttem az ünnepelteket virággal, itallal, s zenés klippel. (Bár több névnapos nem is reagált a köszöntésemre.)

De ez a mai nap azért nagyon lehangoló volt. Elhatároztam, hogy innentől elhagyom a köszöntéseket..


8 megjegyzés:

  1. Szomorú lettem:( mert szomorú vagy:(
    Sajnálom, én sajna, nem nagyon tudom a névnapokat...
    Utólag, örömteli napokat kívánok Neked, névnapodon kívül. Isten éltessen, egészségben örömben, vidámságban:)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Én sem tudom a nevedet, csak annyit, hogy Hobbychef:) De mivel nem akarom, hogy szomorú legyél, ezért nagyon boldog névnapot kívánok!
    Gabi

    VálaszTörlés
  3. Endre az Isten éltessen még nagyon sokáig és nagyon Boldog Névnapot neked,Jó Egészséget, sok blogolást, jó recepteket és gondtalan nyugdíjas éveket kívánok neked.
    Látod nekem a szülinapom volt és nem gondoltam az Endre napra, ezért elnézésedet kérem, hogy egy napot csúsztam, és ne hagyd abba a köszöntéseket, mert ez annyira kedves és jellemző volt tőled, hiányozna, én mindig elolvasgattam, akkor is amihez nem is volt közöm. Akik téged olvasnak azok szeretik ezt, bár lehet figyelmetlenek vagyunk, te viszont mindig nagyon figyelmes vagy, egy igazi férfi!!!!!
    Szeretettel üdvözöllek:-))))))

    VálaszTörlés
  4. Elnézést amiért elbambultam, de hidd el nem szoktam általában nézni a naptárt, családunkban pedig egyáltalán nincs Endre. De azért ne legyél szomorú, 1-2 nappal később is szabad még köszönteni! Nagyon boldog névnapot kívánok jó egészséget és még nagyon sokáig légy ilyen aktív a konyhában is! Néha azért kínáld meg feleségedet a finom főztöddel! Az hogy névnaposokat olyan szépen mindíg köszöntöd, nagyon hiányozna ha ezt tovább nem csinálnád! Sok szeretettel üdvözöllek!

    VálaszTörlés
  5. Kedves Endre én nem felejtettem el, mert van a blogom oldalsávjában névnapot mutató, de tegnap nagyon elfoglalt voltam, nem voltam gépközelben.
    De ami késik az nem múlik. Boldog névnapot kívánok, jó egészséget, hogy még sokáig ügyeskedjél a konyhádban. Köszöntsed továbbra is az ismerős vagy ismeretlen, de neves népnaposokat, én tudom, hogy örülünk neki. Nem akarok ünneprontó lenni,de meg kell jegyeznem, hogy a névnapi vagy bármilyen napi köszöntőt azt nem lehet kikövetelni "durcásan", hogy én mindenkit köszöntök, Ti meg engem nem. Még a valódi világban levő családodban sem, a virtuális "családodban" pedig pláne nem.

    VálaszTörlés
  6. áááááááááá, engem sem köszöntött fel senki a névnapomon, tudom, hogy ez nem vigasz (03.25.-én van a névnapom)), az ajánlott, a fenébe is))) )
    Isten éltessen neved napján Endre)))

    VálaszTörlés
  7. Kedves Endre, picit megkésve én is boldog névnapot kívánok!

    (Nem vettem észre, hogy ezen a portálon egyébként nagyon köszöntgetnék egymást a bloggerek, tán ezért is nem figyeltem, hogy tegnap volt Endre.)

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm a jókívánságokat.
    Líviának: Nem állt szándékomban kikövetelni a köszöntőt, csupán egy tényt állapítottam meg.

    VálaszTörlés