HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. július 25., szerda

Pizzasonkás szendvics

Pizzasonkás szendvics


Az igazság az, hogy ma nem volt kedvem főzni, pedig már minden elő van készítve, s a serpenyőben várják a sorsukat,, remélem holnapig kibírják, ráadásul a feleségem egész nap itthon volt, s most nehezen viseltem volna el a megjegyzéseit, hogy már megint büdöset csináltam. Mellesleg ő karfiolt főzött, s cukkinit sütött. Egyik sem parfüm illatú!

Végül is beértem egy hideg vacsorával, ami a hangulatomat is tükrözi:.

Nos, a szendvicsem:

Hozzávalók :
 • 1 db zsemle
 • vaj
 • 2 szelet pizzasonka
 • 1(2 paradicsom
 • 1/2 csípős hegyes zöld paprika
 • piros arany
Elkészítés::

A zsemlét félbevágom, kenyérpiríton megpirítom, közben vágok néhány szelet paradicsomot, paprikát, s két szelet pizzasonkát.  A zsemléket megvajazom, ráteszem a pizzasonkát, amit egy tányérra helyezek. Köré, fölé rakom a paprika és paradicsom szeleteket, valamint egy margaréta virágot (a virág a tönkretett kertre emlékeztet). A sonkára pedig a piros arannyal rajzolok smile-ket, amik a hangulatomat kifejezik. A virágot az előkert miatti hangulatom miatt tettem hozzá2 megjegyzés:

 1. Jó ez is "nem kell mindig kaviár", és meleg vacsora. Mondom ezt én pedig én sem vagyok oda a felvágott félékért, sőt nem is eszem. De néha ez is megteszi.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon helyes szendvicskék, időnként lehet hideg napot is tartani:-))))

  VálaszTörlés