Túrós csusza kéksajttal
Egy kicsit más, mint a hagyományos csusza.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A tésztát sós vízben megfőzöm.
Közben a szalonnákat felvágom, egy serpenyőben megsütöm, a felét félreteszem.
A serpenyőbe rászedem a tésztát, összekeverem.
Tálalok. Szedek a tányérra tésztát, teszek rá a túrót, kanalazok rá tejfölt, szaggatok rá kéksajtot és szórok rá sült szalonnát Sózom, borsozom.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése