HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2015. június 30., kedd

Újabb elutasított recept a NoSalty által



Miközben sorra jelennek meg a receptjeim a NoSalty-nál, s ajánlások a NoSsalty cikkjeiben, a szerkesztőség egyes tagjai továbbra is szívatnak, azzal utasítják el a receptjeimet, hogy a fotók homályosak.
Nos, ezek a receptek más oldalakon kifogás nélkül megjelennek, s nem egy esetben még a gasztró toplistákba is felkerülnek.

Ami a legviccesebb, hogy a szerkesztőség egy tagja, aki elutasított, még le is fenyegetett, ha nyilvánosságra hozom az elutasítást, azzal üzleti titkot és knw-howt sértek, amiért jogi eljárást kezdeményeznek ellenem.

Már csak azt szeretném tudni,  mi ebben az üzleti titok, s főleg a know-how.

Egyáltalán, a kedves szerkesztőségi tag tudja, hogy mi az know-how? Miért sértek én üzleti titkot, ha közlöm, hogy a NoSalty egy szerkesztőségi tagja elutasítja egy receptemet mondvacsinált ürüggyel, mert nem vagyok szimpatikus neki ( az összes elutasítás tőle származik)

Neki is írtam, a fényképezőgépem automata. Az élességet nem én állítom be, hanem a gép. Korábban soha nem volt kifogás. Csak újabban az ő részéről merült fel ilyen észrevétel.

Kezdem nagyon nem szeretni a NoSalty-t. A szerkesztőségi munkatársak nem önálló személyiségek, hanem a szerkesztőség tagjai. S a szerkesztőség felelős a a munkatársai megnyilvánulásaiért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése