Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2019. március 9., szombat
Receptjeim a NOSALTY ajánlásával: Vörösboros fusilli rukkolával szardíniával és Fehérboros fácánleves gazdagon
Receptjeim a NOSALTY ajánlásával: Vörösboros fusilli rukkolával szardíniával és Fehérboros fácánleves gazdagon
A
NOSALTY
facebook
oldalán is
megjelent
cikkében van 2 receptem, mutatom mindkettőt.
Ezek voltak a legnagyobb zenei tehetségek kedvenc ételei
Bach
Vörösboros fusilli rukkolával szardíniával
Puccini
Fehérboros fácánleves gazdagon
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése