HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2019. január 31., csütörtök

A világ legerősebb csiliszósza: Sriracha

A világ legerősebb csiliszósza: Sriracha
Kedvencem a chili, szeretem a csípős ételeket. Már többször kaptam rosszindulatú, negatív kritikát emiatt a blogbejegyzéseimnél, hogy túl csípősen főzök. Holott nem kötelező a receptjeimet olvasni, mint ahogy az sem kötelező, hogyha valaki nem szereti, vagy nem bírja az erős paprikát, az egyáltalán tegyen az ételébe, vagy - ha mégis élvezni akarja a paprika ízét és színét - akkor használjon édes, nemes paprikát.

A "legkedvesebb" bejegyzés természetesen egy névtelentől érkezett, aki ráadásul - gyáván - az állítólagos gyermekét használta fel, hogy leírhassa gyűlölködő, fröcsögő szavait: "Például az én egyik gyerekem is szokta a blogodat nézni, aki utyan még nincs 18 éves és soká nem is lesz!.... kiváncsi vagy mi a gyermekem tapasztalata? - elmondom s idézem: "Apa! ez a bácsi nem dilis egy kicsit? hát ez még a tojásrántottába is százféle erős fűszert rak! Te lehiszed ezt?" Na mit gondolsz, mit mondhattam a gyermekemnek, hagyd békén, az öregek már kezdenek szenilisek lenni, de ennek a bácsinak valahol valami más baja is lehet!"

Nos, nem hiszem, hogy a blogomat kisiskolások olvassák, ez csak egy rosszindulatú megnyilvánulás volt. Én szeretem a chilit, nem foglalkozom az ilyen bárdolatlan, primitív emberekkel, s továbbra is csípősen főzök.

Az alábbi videó a világ állítólagos legerősebb csiliszószának a gyártását mutatja be. Remélem a chili kedvelőinek tetszeni fog.

A cikket a videóval a NOSALTY oldalán találtam:

Így készül a világ legnépszerűbb csiliszósza
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése