Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2018. december 30., vasárnap
Receptem a NOSALTY ajánlásával: Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával és kolbásszal
Receptem a NOSALTY ajánlásával: Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával és kolbásszal
A
NOSALTY
cikkében van 1 receptem, a 9., mutatom.
10 lencsés étel az újév fogadásához
Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával és kolbásszal
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése