Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2018. december 18., kedd
Receptem a NOSALTY ajánlásával: Brandy-s gesztenyepüré gránátalmával
Receptem a NOSALTY ajánlásával: Brandy-s gesztenyepüré gránátalmával
A
NOSALTY
cikkében van 1 receptem, a
Bovita
alatt lévő receptek közül a 2., mutatom.
7 bolti gesztenyepürét teszteltünk, hogy kiderüljön, melyiket tehetjük a sütinkbe
Brandy-s gesztenyepüré gránátalmával
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése