Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2016. április 16., szombat
Receptjeim a NoSalty ajánlásával: Csirkecomb pörkölt lecsóval és rizzsel és Vörösboros paprikás csirkecomb chifferinivel
Receptjeim a NoSalty ajánlásával: Csirkecomb pörkölt lecsóval és rizzsel és Vörösboros paprikás csirkecomb chifferinivel
A
NoSa
lty
receptjeimet kiemelte, s az április 12. cikkében ajánlotta. Az én ételeim a 3. és a 14.:
15 házias csirkepörkölt - klasszikustól az újhullámosig
Csirkecomb pörkölt lecsóval és rizzsel
Vörösboros paprikás csirkecomb chifferinivel
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése