Hobbychef: gasztroblog
Cogito et coquo, ergo sum!
HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept
2016. április 16., szombat
Receptjeim a NoSalty ajánlásával: Gombás sertéspörkölt rizzsel és párolt káposztával és Pipette Rigate borsós sertéspörkölttel
Receptjeim a NoSalty ajánlásával: Gombás sertéspörkölt rizzsel és párolt káposztával és Pipette Rigate borsós sertéspörkölttel
A
NoSa
lty
receptjeimet kiemelte, s az április 6. cikkében ajánlotta. Az én ételeim a 3. és a 9.:
11 ellenállhatatlanul szaftos sertéspörkölt
Gombás sertéspörkölt rizzsel és párolt káposztával
Pipette Rigate borsós sertéspörkölttel
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése