HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. október 4., kedd

Receptem a Receptvárosnál: Húsvéti reggeli sonkával-tojással és pestos toasttal

Receptem a Receptvárosnál: Húsvéti reggeli sonkával-tojással és pestos toastta

Húsvéti reggeli sonkával-tojással és pestos toasttal

Húsvéti reggeli sonkával-tojással és pestos toasttal
  • Hány főre: 1
  • Előkészítés: 1 perc
  • Főzési/Sütési idő: 12 perc
  • Elkészítés: 13 perc
 A recept a tavalyi Húsvétra készült, 2015. április 6-án jelent meg. Akkor aktuális volt, de most októberben, egy zord őszi napon? Ha már másfél évig jegelték, miért nem vártak 2017. Húsvétjáig? Bár szeptemberben jöttek olyan tavaszi receptek, mint a medvehagyma. Valószínűleg  akár több mint 200 receptem van parkolópályán, melyek a legváratlanabb időben kerülnek majd elő. Az kevésbé zavar, hogy nem közlik néhány napon belül a receptjeimet, de legalább az aktuális időben tennék ezt. No mindegy. Képzeljük azt, hogy nem esik az eső, nem fúj a viharos szél, s a hőmérséklet hajnalban már közelíti a 0 fokot, s az időjósok nem jeleznek a hegyekben már várható hóesést. Örüljünk neki, hogy a Recept Város szerint Húsvét van, Aki ellátogat az oldalamra, az további 7 fotót láthat, s egy linket a medvehagymás pesto elkészítéséhez.

Húsvéti reggeli sonkával, tojással, pestos toasttal


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése