HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2014. november 9., vasárnap

Pizza paradicsomos szardíniával és gomolyával

Pizza paradicsomos szardíniával és gomolyával

Ma egy halas pizzát készítettem, hát nem gyönyörű? És az sem utolsó, hogy pillanatok alatt kész.

 Hozzávalók :

  • 1 db 23 cm-es (20 dkg) pizzalap
  • 1 tk olívaolaj
  • 1 doboz (9 dkg) paradicsomos szardínia
  • 1 ek paradicsom
  • 2 tk chiliszósz
  • 0,5 csípős hegyes paprika
  • 0,5 db paradicsom
  • 0,5 szár újhagyma zöldjével
  • 6 db chilivel töltött olívabogyó
  • 3 db ecetes olívaolajban eltett zöld chilipaprika
  • 1 db piros chilipaprika
  • 5 dkg gomolya
  • őrölt fekete bors
  • oregánó
Elkészítés:

A pizzalapot egy tányérra helyezem,  locsolok olívaolajat, elkenem rajta a paradicsom és chiliszószt, rászedem a szardíniákat.  Rárakom az olívabogyókat, chilipaprikákat, a felszeletelt paprikát, újhagymát, paradicsomot, rámorzsolom a gomolyát.Megszórom a fűszerekkel.

Berakom a mikróba 5 percre. És már kész is. Már csak jó ízűen el kell fogyasztani egy pohár vörösbor kíséretében.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése