HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. november 13., szerda

It's a shame - Megszavazta a Parlament Vadai Ágnes pénzbüntetését

It's a shame - Megszavazta a Parlament Vadai Ágnes pénzbüntetését

 

Ennek az ügynek nem sok köze van a gasztronómiához, még sem tudok szó nélkül elmenni mellette. A magyar Parlament megszavazta Vadai Ágnes megbírságolását.

Ez nem csak Kövér Lászlót minősíti, hanem a Parlament azon férfi tagjait is, akik erre voksoltak. Az már a pofátlanság netovábbja, hogy Balogh József,  volt Fidesz-es képviselő, aki ellen Vadai tiltakozott,  szintén az igen gombot nyomta meg. Hogy bolt bőr a képén!!!

Ez óriási szégyen. Nem csak az igennel szavazók miatt, hanem azért is, mert Balogh József még mindig képviselő, s polgármester  lehet. Balogh nem csak egy nőt - az élettársát - verte meg igen durván, de többszörösen hazudott is. Először volt a mese a vak komondorral, majd az ügyészségen tett beismerő vallomása után egy újabb mesével állt elő, miszerint lehet hogy véletlenül megütötte az asszonyt..

Az igennel szavazó férfiak mélységesen szégyellhetik magukat, hogy ezzel a cselekedettel legalizálták Balogh tettét, s ezzel azt fejezték ki, hogy nem csak büntetlenül lehet ebben az országban nőket verni, de azt büntetik, aki ez ellen tiltakozik.

Remélem, a jó érzésű férfiak - politikai pártállástól függetlenül - mélységesen elítélik ezt a tettet.

P.S. Azért kíváncsi lennék, hogy miként szavaztak a kormánypártok női tagjai. Vagy itt is érvénysült a szavazógépezet?
P.S. .1. (2013.11.14.) Az Origo készített egy videót kormánypárti képviselőkkel. A z eredmény lesújtó!. Kivétel nélkül egyetértettek a büntetéssel. Balogot SENKI nem ítélte el.  Még az állítólagos kereszténydemokraták sem. Pálfy (a KDNP szóvivője) például gondolkodási időt kért. No comment!

The Spinners - It's A Shame


6 megjegyzés:

  1. Sajnos bármit is gondolunk ez nem változtat a tényeken hogy úgy is azt csinálnak amit akarnak! Sok dolog van ami felháborító !

    VálaszTörlés
  2. Teljesen egyetértek Veled kedves Hobbychef!!! Valóban szégyen, és minősíti politikusainkat, az ország irányítóit!!

    VálaszTörlés
  3. Számomra is elképesztő, és teljesen egyetértek Veled. Felháborító az, amit megengednek maguknak egyes férfi képviselők a nőkkel, a női képviselőkkel szemben. De figyeld csak meg az EU parlamenti képviselőket és itt nem csak a magyarokra gondolok. Mindenféle beállítottságú, bunkó, különböző szinten szocializálódott szedett-vedett társaság, és ezek döntenek, hogy nálunk hogyan menjenek a dolgok. Miközben jobban tennék ha a saját hazájuk táján söprögetnének, mert van ám mit söpörni mindegyik tagországban. Nekem pl. elegem van az EU-ból is. Mindig van valaki aki a magyarok nyakán akar ülni, és megmondja, hogy mit csináljunk és mit ne. Abból is elegem van, hogy egyre nagyobb teret nyer az antiszemitizmus és a kormány nem tesz semmit. Lassan, de becsempészi az a bizonyos szélsőséges párt a nézeteit az erre hajló emberek fülébe, és értő fülekre is talál. Felháborító, hogy ezen a téren is mi megy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A "Tisztelt Ház"-ban több "honatya" felszólalása vérlázító. Helyettük is - mint férfi - szégyellem magam.

      Törlés
  4. Még annyit, hogy szuper jó ez a komondorban felbukó nő. Honnan vetted ezt a képet? Mert nem valószínű, hogy készített képet valaki a képviselő otthonában amikor hazaértek és felbukott az élettársa a vak komondorban - ami persze kiderült, hogy nem igaz.

    VálaszTörlés