HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. november 25., hétfő

Brandys gesztenyepüré

Brandys gesztenye püré

A gesztenye püré az ősz kedvelt desszertje. Nagyapám - aki cukrász volt - nagyon finomakat készített. Én is szeretem, de én nem a hagyományosat készítettem, hanem egy kicsit feltúrbóztam..

Aki ismer, az tudja már, hogy hogyan. Bár a címből  ítélve ez már nem volt túl nehéz..

Hozzávalók:
  • 10 dkg gesztenye massza
  • tejszín hab
  • 5 cl brandy
Elkészítés::

A pohár aljára kerül kevés tejszín, rá a gesztenye püré, erre locsolom a brandyt,. Majd  csúcsként egy újabb tejszín hab.
Fogyasszátok egészséggel! Nagyon finom.

Lehet a tetejére még csokoládét reszelni.

1 megjegyzés: