HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. július 1., hétfő

Blog szülinap

Blog szülinap

Ma három éve, hogy elkezdtem írni a blogomat. Bár volt egy egyhónapos szünet, de azóta is töretlenül írom a bejegyzéseimet.


Ezen időszak alatt voltak sikerek és kudarcok.

A sikerek közé sorolom, hogy 1696 bejegyzést írtam, ami 274 885 oldalmegjelenítést eredményezett, s hogy a bloghoz 157 követő iratkozott fel., a legnagyobb on-line receptoldalon a - Mindmegette.hu-nál eddig 306 receptem jelent meg, közöltek recepteket tőlem a RECEPTTÁR-ban is, de a Recept város is nyitott nekem egy saját oldalt. Publikáltak  receptet tőlem más oldalak is, de végül a munkaigényesség miatt, ezt a tevékenységet leállítottam. Több díjat és ajándékot is nyertem, de ezekről beszámoltam annak idején a blogban.

A kudarc, hogy a blogerek egy részével, én sznobboknak nevezném őket, nem tudtam elfogadtatni magamat. Én írhattam, amit akartam, tehettem fel - némi nagyképűséggel - jobbnál jobb recepteket, nyerhetttem receptversenyeken, érhettem el náluk jobb eredményt a Golden Blog versenyen, ők csak azért is negligáltak, annak ellenére, hogy én rendszeresen meglátogattam őket, s dicsérő kommenteket írtam.

De a csúcs az volt, amikor két gyűjtőblogból is töröltek, holott én üdvözöltem, s dicsértem blogjaikat.  Ezt nem is tudom miként minősíteni, féltékenység, emberi butaság, rosszindulatiság. Mindegy, ezen túltettem magam, aki kíváncsi rám, írásaimra, receptjeimre, az benéz hozzám, a többiekkel meg nem törődöm.

A látogatóimnak, támogatóimnak megköszönöm az eddigi lelkes támogatást, ők öntöttek belém lelket, hogy ne hagyjam abba, pedig volt, amikor egy hónapra is leálltam, s arra is gondoltam, hogy befejezem, s ők bátorítottak, hogy folytassam a blogolást. Köszönet nekik érte.


A jövőben is szeretettel várom azokat, akik  kedvelik írásaimat, receptjeimet.

Kedves Látogató! Örülök, hogy benéztél hozzám. Gyere máskor is! Szívesen látlak, szeretettel fogadlak.

6 megjegyzés:

  1. Még nagyon sok boldog, blogolós évet kívánok! Kitartást,és a jövőben is várom csodás receptjeidet:)

    VálaszTörlés
  2. Boldog blogszületésnapot kívánok neked! További sok sikert jó egészséget hogy még sokáig tudjad a fakanalat ilyen intenzitással kavarni a többivel pedig ne is foglalkozzál!:)

    VálaszTörlés
  3. Boldog blogszülinapot kedves Hobbychef. Kár mérgelődni némelyek butaságán. Örülj azoknak, akik szeretik olvasni a bejegyzéseidet.

    VálaszTörlés
  4. Béla vagyok, Endre. CSak így tovább . Boldog szülinapot. Szarj rájuk. Jó vagy!

    VálaszTörlés
  5. Boldog blogszülinapot kívánok:) A lényeg, hogy te élvezd a blogolást, nam eg a főzést:)

    VálaszTörlés
  6. Boldog blogszülinapot és további jó blogírást kívánok! :)))

    VálaszTörlés