HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. május 13., hétfő

Fehérboros bab-zöldborsóleves füstölt csípős kolbásszal, sült sonkával, tejföllel

Fehérboros bab-zöldborsóleves füstölt csípős kolbásszal, sült sonkával, csipetkével, tejföllel

Ez a leves maradékhasznosítás jegyében született. A hűtőben maradt még a bablevesből és a borső főzelékből egy kevés. Gondoltam összeházasítom őket. Tettem hozzá még  Vegetát, fűszereket ( őrölt fekete borsot, őrölt piros paprikát), öntöttem bele kevés fehérbort,, tálaláskor pedig tettem rá  sült sonkát  (a babban maradt még kolbász is, no meg csipetke), tejfölt, s egy chili paprikát..

Finom lett a végeredmény,  érdemes lesz máskor is készíteni ilyet és nem csak azért, mert maradt meg étel.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése