HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. március 2., szombat

Szombati ebédünk

Szombati ebédünk

A mai ebéd még mindig Andi szülinapja jegyében telt el.

A menü:

Marhahúsleves grízgaluskával
Húsos piroski hagymás rizzsel, salátával
Desszert: a Gerbeaud süteményei
Cappuccino (az enyémben brandy is volt)
(A feleségem kint volt a Pecsa-ban, s hazafeléjövet beugrott a Gerbeaud-ba, s a nagy sikerre való tekintettel vett megint néhány süteményt.)

Ezúttal - amikor nem látták - fotókat is készítettem.:




2 megjegyzés:

  1. Boldog szülinapot kívánok Andinak. Jó kis menü, csupa finomság.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Andi nevében is köszönöm a jókívánságot. A menüért a feleségemet illeti a dicséret.

      Törlés