Avocado paradicsomos, chilis kagylóval, rákfarkos zöldséges ananászsalátával
Hozzávalók:- 1 db avocado
- 1 db paradicsom
- 1 db csípős hegyes zöldpaprika
- 2 szál újhagyma
- saláta mix
- 1 db citrom
- paradicsomos chilis kagyló
- rákfarkos ananászsaláta
- fekete olíva bogyó
- chilipaprikával töltött zöld olívabogyó
- chilis olívaolajban eltett fokhagyma
- só
- őrölt fekete bors
- chili szósz
A tányérra teszek saláta mixet, a közepébe állítok egy fél avicadot, melynek a belsejét kivájtam. Ebbe kanalazok kagylót és rákfarok salátát, rakok mellé negyedelt paradicsomot, paprikát, olívabogyókat, fokhagymát, citromszeleteket, újhagymát. Sózom, borsozom, facsarok rá citromot, locsolok rá chilis olívaolajat, s chili szószt.
Mi ez a megnevezés? Elég értelmetlen, már elnézést. Konzervben hol lehet ananászos rákfaroksalátát venni, ha meg nem konzerv az elkészítése is érdekelne....elvégre ez egy receptes oldal.
VálaszTörlésÜdv: Rita