HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. március 30., szombat

Sült libacomb rókagombás krumplival és fehérboros párolt káposztával

Sült libacomb rókagombás krumplival és fehérboros párolt káposztával

Ez a régebbi receptem, mely még 2011. augusztusában került bejegyzésre, megjelent a Kiskegyed áprilisi RECEPTTÁR-ában. Gondolom, a Húsvét miatt vették elő..



Nálam a recept és a fotók itt találhatók:

Sült libacomb rókagombás krumplival és fehérboros párolt káposztával


Finom, érdemes elkészíteni. Ünnepi asztalon is jól mutat.

Aki szereti a libacombot, annak még egy bejegyzésemet ajánlom:

Mártonnapi libacomb sült gyümölcsökkel és sütőtökös krumplipürével


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése