HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. március 23., szombat

Avocados, mozzarellás saláta

Avocados, mozzarellás saláta

Hozzávalók :
  • 1/2 avocado
  • 1/2 tasak mozzarella
  • fejessaláta közepe
  • 2 db hónapos retek
  • 2 db paradicsom
  • 1 db tojás
  • 4 szem magnélküli fekete olíva bogyó
  • 8 szem chilivel töltött zöld olívabogyó
  • citrom
  • extraszűz olíva olaj
  • édes csípős chili szósz
  • 1 db szezámmagos francia zsemle
  • őrölt fekete bors
  • citrom
  • extraszűz olívaolaj
Elkészítés:

A tojást megfőzöm, hosszában kettévágom. A tányér közepére teszem a salátát, alá a szeletelt paradicsomot és mozzarellát, retket. A zsemlét kettévágom, belerakom a szeletelt avocadot, locsolok rá chiliszószt. Mellérakom a féltojásokat, sózom, borsozom, facsarok rá citromot, locsolok rá olíva olajat. Díszítem egy citromszelettel.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése