HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. március 12., kedd

Csülökfőzés a szabadban

Csülökfőzés a szabadban


A teraszon főztük a csülköt. No, nem azért, mert így finomabb, vagy izgalmasabb, hanem szükségből.

Bizonyára feltűnt a rendszeres látogatóknak, hogy az utóbbi időben főleg hideg, vagy egyszerű étel került az asztalomra. Nos, ennek egyszerű oka van. A nejem szétverette a konyhát. Új bútor kerül a régi helyére, s új bútorhoz új burkolatok kellenek, s persze új, más színű falfestés.

Így aztán a bútorokkal együtt a tűzhely is szét lett kapva. Ezek után előkerült a háromlábú palackos gázfőző, melynek a mai főzés a főpróbája.



5 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper az a gázfőző! Kitartást,tudom min mentek keresztül,nálam is még frissek ezek az emlékek :)

    VálaszTörlés
  2. Sajnállak Endre, na de milyen szépek lesztek ezután. Az nagy öröm egy háziasszonynak ha felújíthatja a konyháját minden téren. De ennek Te is örülni fogsz. - igaz? Addig pedig csak kibirod.

    VálaszTörlés
  3. Endre, ez igazán izgalmas! Egy kis nomádság után, jó lesz majd a megújult konyhában tevékenykedni.

    VálaszTörlés
  4. Tény, hogy szép az új bútor, bár még a réginek is sok családnál örülnének (Németországból hoztam), a gépek pedig csak 2-3 évesek (a hűtőszekrény pedig új, csupán néhány hónapos) volt.
    Egy kis időt még igénybe vesz, amíg használatba lehet venni az új konyhát A falburkolat, s a munkalap még meg sincs rendelve. Addig marad a nomád élet.

    VálaszTörlés
  5. Kitartás kedves Hobbychef. Addig meg élvezd a nomád élet gyönyörűségeit!

    VálaszTörlés