HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2017. április 18., kedd

Fördös Z és a Vegeta kontra Laci bácsi

Fördös Z és a Vegeta kontra Laci bácsi




Nem is oly rég hatalmas támadás indult Laci bácsi (Benke László mesterszakács és cukrász) ellen. Az idős mester fő "bűne" az volt, hogy receptjeiben időnként ételízesítőt és ketchupot használ. Erről már írtam januárban egy bejegyzésemben:

Laci bácsi a célpontban


A támadók sorába sokan, nem egy esetben olyanok is bejelentkeztek, akik még kukták sem lehettek volna a Benke László által vezetett neves konyhákban.

Sajnálatos módon Fördös Z, aki a Street Kitchenben tűnt fel, majd vezette az RTL Club Konyhafőnök műsorát, is beállt a kritikusok közé. Most a Konyhafőnök VIP műsor megy a TV-ben (ma került adásba egy elődöntő), melynek egyik sponzora - nos lehet találgatni - a Vegeta. A Vegeta legjobb tudomásom szerint ételízesítő (magam is használom időnként). Nos, ha Laci bácsi használja a Vegetát, az égbekiáltó bűn, a gasztronómia megcsúfolása, ha Fördös Z műsorát sponzorálja, akkor az teljesen elfogadható.

Hogy is van ez? Ha sponzorálásról van szó, akkor a fekete fehér, a bűn erény? Fördös Z szembe tud magával nézni? Az erkölcsi érzéke nem tiltakozik? A sponzor pénznek nincs szaga? Elnézést, de nekem ez bűzlik, s ettől hányingerem van.

1 megjegyzés:

  1. Endre így megy ez széles-e hazában, amerre csak nézel. Tényleg hányinger.

    VálaszTörlés