HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. június 3., hétfő

Száműztek a Gasztro blogok-ból

Száműztek a Gasztro blogok-ból



Kiűzettem a paradicsomból. Szepyke kicsinyes bosszút állt: törölt a gyűjtőblogjából. "Természetesen" ezt szép suttyomban tette, nem értesített róla. Remélem, most boldog. A nem létező megbántásáért ezzel elégtételt vett.

Nagyon nem bánkódom, sok látogató nem érkezett onnan.  De Szepykét sajnálom, üldözési mániában szenvedhet. Kívánom neki, hogy nálam nagyobb ellensége ne legyen az életben

Természetesen a logóját én is töröltem ma a blogom oldalsávjából.

Aki nem olvasta volna, ez volt az előzmény:

Szepyke tiltakozik, de mi ellen is? Válasz Szepykének 
 
Valószínűleg ez váltotta ki Szepyke haragját, hogy nevetséges lett a vádjaival, s ezt torolta meg a törlésemmel.

5 megjegyzés:

  1. Nem mondod, micsoda hülyeség ez a kakaskodás, megáll az eszem. Endre tedd túl magad ezen, mert szerintem Szepy is túl fogja, később majd lehet megbánja a hirtelenségét, pláne ha semmi komoly nem is volt:-))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hiszem, hogy megbánja. Egyébként azért is fura ez az egész, hiszen voltaképp ő bántott meg engem, s még ő sértődött meg. A törlés mellesleg egy kicsinyes dolog. Én nem töröltem az ő blogját sem a Gasztroblog linkekből, sem a Gaszroblogerek színe-javából. Bár ez utóbbit nem frissítem, de továbbra is él, s ha akarnám, bármikor tudnám folytatni a gyűjtőblogot.

      Törlés
  2. Endre Szepy néha nagyon hirtelen, meggondolatlan, rengeteg embert megsértett már, olykor joggal-okkal, de közben meg csupaszív is, nagyon rendes is, szerintem idővel megbánja ezeket, már ha rájön, hogy most ő volt az igazságtalan, háát az emberi nagyságát mutatná, ha visszatenne téged, vagy netán elnézést kérne a hirtelenségéért.
    Te továbbra is csinálj mindent úgy, ahogy eddig, aztán meglátjuk, akik téged látogatnak, kíváncsiak a receptjeidre, azok továbbra is jönni fognak hozzád és annyi gyűjtőoldal van, hogy csak na, a facebookon láttad már a "Kávéház és dumaklubbot", vagy a "Házi finomságokat" vagy az "Édességrajongók klubja" ezekbe mindbe tehetsz fel receptjeidet, iszonyú sokan látják és keresik majd az oldaladat, na bumm a Gasztroblogokon nem leszel ott, kibírod. Ne is törődj vele:-)))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendes tőled, hogy ennyit foglalkozol ezzel a dologgal. Én nem akarom Szepykét bántani. Szerintem sem gondolta át előre a reagálását, s meggondolatlanul választotta meg a hangnemet is. Mindegy, én már túltettem magam rajta.
      Sok gyűjtőoldalban benne vagyok. Bár a legtöbb látogató a Google.com, hu, stb.-n keresztül jön, s ahogy mondod, akik kíváncsiak rám, s eddig is meglátogattak, azok ezután is be-benéznek majd hozzám.
      Ahogy írtam, egyáltalán nem bánkódom, s írom a blogot továbbra is úgy, ahogy eddig.
      Az általad megnevezett oldalak nem automatikus gyűjtőblogok, hanem blogok.
      De feltölteni amúgy sem akarok, elég a Mindmegette - a többit, ahova regisztráltam, már hanyagolom. Nagyon strapás a feltöltés.
      Egyébként is, a blogot magamnak írom, persze, ha látogatják, s kíváncsiak rá, annak örülök.

      Törlés
  3. Endre igazad van tökéletesen:-))))

    VálaszTörlés