HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. június 1., szombat

Vörösboros fusili ruccolával, paradicsomszószos szardiniával

Vörösboros fusili ruccolával, paradicsomszószos szardiniával

Hozzávalók :
  • 2 marék fusili tészta
  • 1 doboz szardinia
    paradicsom-
    szószban (12 dkg)
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 db paradicsom
  • 1/2 zacskó  ruccola
  • 3 db chili paprika
  • extraszűz olíva olaj
  • capri bogyó
  • chili paprikával töltött zöld olívabogyó
  • őrölt fekete borors
  • kakukkfű
  • petrezselyem
  • bazsalikom
  • chili szósz
  • vörösbor
  • chilis fokhagyma
Elkészítés: 

A tésztát sós vízben felteszem főni. Egy serpenyőben olívaolajon megpirítom a darabolt chilit és fokhagymát. Hozzáadom a ruccola leveleket, a darabolt bazsalikomot, a nyolcadolt, majd félbevágott paradicsomokat, capri és olívabogyókat, a halat.. Fűszerezem, locsolok rá chiliszószt és vörösbort.  Majd ráöntöm az al dente megfőzött tésztát. Összekeverem.  Tálalok, a tányérra szedek a tésztából, teszek rá ruccolát, s petrezselyemet. Vörösbort iszom hozzá.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése