HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2013. június 19., szerda

Receptjeim a femcafe.hu-nál

Receptjeim a femcafe.hu-nál

A femcafe.hu továbbra is közli a receptjeimet Hunyadi-Zoltán Emese írásaként.. A Hírkereső Gasztro Toplitá-jában láttam viszont őket. A sajtleveshez egy másik fotót mellékeltek, csakhogy az a kép forrása szerint: BroccoliCheeseSoup, vagyis Brokkolis sajtleves! Az omletthez viszont csak tojások képét közölték. Mindkét recept a Mindmegetté-ben jelent meg, tőlük vette át a Hírkereső a Gasztro Toplistá-jába, onnan ollózhatták ki. Nagyon tetszhet a szerkesztőnek ez a két recept, hogy ismét felvette a listájábaBiztosan sokan készítettünk már egyszerű sajtlevest, hiszen egy örök klasszikus fogás. Azonban aki tovább fejlesztené tudományát, érdemes elkészítenie a fehérboros-spárgás változatát is, hiszen egy teljesen új íz lesz az eredmény.
Fontos a bőséges reggeli, de arra is figyelnünk kell, hogy ne terheljük túl a szervezetünket. Az egészséges táplálkozás érdekében, készítsünk magunknak mediterrán omlettet!

Receptet mások is közölnek tőlem, de mindig feltüntetik a forrást.

A Mindemegette pl. így:
A receptet és a fotót Hobbychef küldte. Köszönjük!

A RECEPTTÁR közöl egy fotót rólam, s aláírja:  Sinka Endre Budapest

Ez így tisztességes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése