HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2011. augusztus 26., péntek

Krumpliágyon sült hagymás, paprikás, paradicsomos csülök

Krumpliágyon sült hagymás, paprikás, paradicsomos csülök

Hozzávalók :
  • füstölt főtt csülök
  • 6 db krumpli
  • libazsír
  • 1 db vörös hagyma
  • 1 db hegyes csípős zöld paprika
  • 2 db paradicsom
  • őrölt fekete bors
Elkészítés:

A krumplit megfőzöm, megpucolom. Egy tepsibe libazsírt teszek, erre karikázom a krumplit, amire a feldarabolt csülköt, karikára szeletelt hagymát, paprikát és paradicsomot pakolok. Sózom, borsozom, s teszek rá megint zsírt. A 180 C fokra előmelegített sütőben hőlégkeverésen megsütöm, a végén grill fokozaton.

P.S. A hűtőben még volt csülök, nem akartam, hogy ebben a melegben megromoljon, ezért inkább megsütöttem.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése