HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. december 10., szombat

Brandys kaky fruit

Brandys kaky fruit

A kaky fruit (datolya szilva) a tél gyümölcse. Újabban kezd ismertté válni nálunk is. Nagyon édes gyümölcs. Az alábbiakban egy finomságot mutatok. Annyira egyszerű, hogy receptnek nem is nevezném.

Hozzávalók :


  • 1 db kaky
  • 3cl brandy
Elkészítés:

A gyümölcsöt megpucolom, villával összetöröm, ráöntöm a brandyt, összekeverem. Beteszem a hűtőbe.

Hidegen fogyasztom.


Aki egy kicsit izgalmasabb receptre vágyik:

Khaki-alma-körte ital dióval, körtepálinkával



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése