HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. június 16., csütörtök

Provence-i melegszendvics

Provence-i melegszendvics

A hagyományos  melegszendvics mediterrán változata.

Hozzávalók:
  • 1 db zsemle
  • 15 dkg provence-i
    melegszendvics-
    krém
  • 4 dkg füstölt sajt
  • 1 db paradicsom
  • édes-csípős chiliszósz 
  • 10 db chilipaprikával töltött zöld olívabogyó
  • fekete bors
  • morzsolt bazsalikom
  • morzsolt oregano
Elkészítés: 

 A paradicsomot felszeletelem, a sajtot lereszelem.

A zsemlét kettévágom, megkenem a szendvicskrémmel, locsolok rá chilikrémet, rárakom a paradicsomot, fűszerezem, rászórom a sajtot és az olívabogyókat, meggrillezem. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése