HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2016. június 10., péntek

Hamburgernek álcázott melegszendvics

Hamburgernek álcázott melegszendvics
 

Eredetileg egyszerű melegszendvicset akartam készíteni, hagyományosan,  húskrémmel és sajttal. Aztán beugrott, miért ne turbózhatnám fel egy kicsit. Nos, ebből az ötletből lett ez a "hamburger".  

Hozzávalók:

  • 2 db szezámos, magos császárzsemle
  • 15 dkg provence-i
    melegszendvics-
    krém
  • 3 dkg füstölt sajt
  • 5 dkg trappista sajt
  • 1 db paradicsom
  • 1 db uborka
  • 1 db újhagyma zöldjével
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • édes-csípős chiliszósz 
  • ketchup
  • fekete bors

Elkészítés:

A sajtokat durván lereszelem, a paprikát, paradicsomot, uborkát, újhagymát felszeletelem.

A zsemléket félbevágom, az alsó részt megkenem vastagon a szendvicskrémmel, rászórom a sajtot, s beteszem a grillsütőbe 5 percre a maximális hőfokon.

A zsemlékre rárakom a zöldségeket, meglocsolom a szószokkal, majd rárakom a zsemlék felső felét.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése