Lumaconi (szarvacska) baconnal, rukkolával és parmezannal
Olasz tésztaétel, imádni való!
Hozzávalók:
- 25 dkg szarvacska tészta
- 10 dkg darabolt bacon
- olívaolaj
- 3 szál rukkola
- 3 fej csiperke gomba
- 1 szál újhagyma zöldjével
- 1 db paradicsom
- 1 db chili
- 5 dkg parmezan
- olívaolaj
- sö
- őrölt fekete bors
- oregano
Elkészítés:
A tésztát felteszem főni.
A bacont egy kevés olívaolajon megsütöm. Beleteszem a feldarabolt újhagymát, paradicsomot, chilit, gombát. Fűszerezem. Végül rádobom a rukkolát.
A sajtot lereszelem.
A tésztára rászedem a zöldségeket, s megszórom a sajttal.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése