HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2012. december 16., vasárnap

Lángos pizzasonkával, tejföllel, reszeltsajttal

Lángos pizzasonkával, tejföllel, reszeltsajttal

Hozzávalók :
  • 2 db lángos
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 szelet pizzasonka
  • tejfől
  • sajt
Elkészítés:

A lángosokra rászeletelem a fokhagymát, rászórom a kockára vágott pizzasonkát, kanalazok rá tejfölt, s reszelek rá sajtot.


2 megjegyzés:

  1. Chef, milyen az a pizza sonka? Finom? Vagy csak olcsó? Vagy a kettő együtt? Jó étvágyat Neked.

    VálaszTörlés
  2. A pizzasonka egy rúdba töltött felvágott féle, nyílván nem a sonkák csúcsa. De ilyen célra tökéletesen megfelel, könnyű szeletelni, kockára vágni. Ezekhez az ételekhez nem a legdrágáb olasz, spanyol, vagy akár német sonkákat célszerű használni. Miután nem füstölt, vagy sóban tartosított sonkáról van szó, mielőbb fel kell használni, nem lehet hónapokat tárolni, ezért - különösen egy egyszemélyes konyhánál - több ételnél is előfordult gyors egymásutánban.

    VálaszTörlés