Zöldséges sertéspörkölt, sok zöldborsóval.
Elkészítés:
A húst felkockázom, a hagymákat aprítom, a paprikákat és paradicsomot darabolom.
A zsíron a hagymát megdinsztelem, rádobom a húst, s fehéredésig sütöm. Hozzáadom a paprikákat, paradicsomot, zsírjára pirítom. Öntök hozzá kevés vizet. Amikor a hús már csaknem puha, öntök rá vörösbort, fűszerezem, hozzáadom a zöldborsót.
Tálaláskor szedek a tányérra a pörköltből, s díszítem egy chilivel.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése