Egyszerű, gyors és nagyon finom tésztás étel.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A tésztát a forrástól számított 8 percig főzöm sós vízben.
Közben a diót és a petrezselyem egy részét aprítom.
A tésztát leszűröm, a sajtot rátördelem, s a vajjal együtt összekeverem. Sózom, borsozom.
Tálaláskor rászórom a diót és a petrezselymet. A tányérra teszek 3 db koktélparadicsomot, s egy petrezselyem csúcsot.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguGUvBQpkfS_1PxvzMK-c-41ErH1v5NQlF8pew5iHJ9SfwaihV661f4-touI-VW0_keuelbcXj2urPpLeAiPa-gjp9u6_BPCOqDMC_8eUiOczvh1cTzMAMgXjzeRaz7P3Ar1o0fTwAvr5v/s320/hobbychefreceptjei.png)
Hű Endre, ez nagyon fincsi lehetett:-) Imádom a kéksajtos ételeket :-)
VálaszTörlésTényleg fincsi volt. Nagyon szeretem a sajtos ételeket, nehezen tudnék választani. De az olasz, spanyol sajtok mellett, a magyarok közül pl. a pálpusztai is kedvencem, főleg, ha már kellően érett.
Törlés